yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın vakaları birmebzul gestaltda en pıtrak önlaşılan ve resmî tehlikelere tarik harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çallıkışma alanlarında eminğin katkısızlanması lakinçlanır.

Yangın merdivenleri, yangın esnasında bina sakinlerinin emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayarak evetşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasarımı ve konstrüksiyonı, yangın emniyetliği konusunda uzmanlaşmış firmalar tarafından kuruluşlmalı ve ilgili yönetmeliklere müsait olmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle de mehabetli binalarda olması kişilerin güç kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini yağdırmak amacıyla kullanılan özel layihamlı baplardır.

Kanatlar ortamında münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain payanda plakaları mevcuttur.

Bapnın bedii yapısı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel hatır takkadak bapnın olası olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Özellikle yeni imar kanunuyla baş başa sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın kapıları rastgele bir yangın kapısı işletme veya aşiyan sahibi dâhilin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; tatminkâr korumaya ehil olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının akim olduğu yegâne bir örnek yeterlidir!

Doğrultuımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına uygun uygun kuruluşlmaktadır. Böylece denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde ziyan görmenizi engellemektedir.

Sertifikalı yangın bapları ile müstelzim kalite esenlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğu, çatı yüksekliğine ilişkilı olarak Genel olarak, 2023 yılı bakımından 30 metreden henüz yüksek olan aksiyonyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni zaruri hale gelmektedir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page