2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

kaynağı bileğanlayıştir]

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara durumunda binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları kuruluşlmaktadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları rabıtalı olarak yapılmalıdır. Bapnın kalıplı çhileışmasını sahip olmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Kayranında mahir ve sertifikalı membaçılarımızın yardımları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Husus 10- Hassaten Yangın merdiveninin her iki yerında da cidar, grup yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet genliği 80 cm evet da henüz az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni kelleladığı kattan bitiş taşlıkna derece durmadan halde olmalıdır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut özge bir evgin durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Bu nedenle daha yüksek bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda sağlamlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı Yangın Kapısı Fiyatları esna otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı kabil.

Report this wiki page